Fietsenstalling voor scholen uit Loosdrecht en Hilversum

De afgelopen jaren is de Loosdrechtse Avondvierdaagse enorm gegroeid, het aantal deelnemers is in 8 jaar verdubbeld. Mede door meer scholen uit Hilversum, waar we als organisatie erg blij mee zijn. Door de vele enthousiaste wandelaars is het ook drukker geworden rond de startplaats: de Rehobothschool.

In het verleden zijn er gevaarlijke situaties ontstaan door de vele fietsen die rond de startplaats waren gestald. Om deze reden heeft het bestuur 2 duidelijke plekken aangewezen waar kinderen van de scholen uit Loosdrecht en uit Hilversum hun fiets kunnen stallen.

Fietsenstalling scholen Hilversum

Voor alle deelnemers uit Hilversum is er een fietsenstalling ingericht op het grasveld tussen de Rading en de Dennelaan. Aan de Rading staan verkeersregelaars om u te begeleiden. U kunt dan via de Larixlaan het schoolplein van de Rehobothschool bereiken.

Fietsenstalling scholen Loosdrecht

De scholen uit Loosdrecht kunnen hun fiets stallen bij de sporthal. Het is niet meer toegestaan om fietsen te stallen op het terrein van verzorgingshuis de Emtinckhof of op de trottoirs rond de Rehobothschool. De fietsen daar zullen worden verwijderd door de organisatie.