Vrijwilligers gezocht!

Het grote succes van de avondvierdaagse is te danken aan de vele vrijwilligers. Zij helpen ieder jaar voor én achter de schermen mee om van de avondvierdaagse een succes te maken. Zonder vrijwilligers kan de Avondvierdaagse Loosdrecht niet worden georganiseerd.

Help je een handje mee?

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar wat extra handjes. We zoeken met name mensen voor de volgende taken:

  • Helpen bij laatste inschrijvingen: bij de Rehobothschool (start en finishpunt) zoeken we vaak vrijwilligers die kunnen helpen bij de laatste inschrijvingen en het afstempelen van de boekjes op de avond zelf. Dit betekent wel dat je al vroeg op de avond (rond 18:00 uur) aanwezig moet kunnen zijn.
  • Ondersteuning op controleposten: jij zorgt ervoor dat alle  (individuele)wandelaars hun stempel krijgen op hun route. Zo kunnen zij bewijzen dat ze echt de route hebben gelopen en recht hebben op de medaille.
  • Hekkensluiters: je loopt achteraan de groep wandelaars en geeft bij iedere controlepost aan  dat jij de laatste bent. Op dat moment kunnen de verkeersregelaars door naar hun volgende controlepost op de route.
  • Verkeersregelaar: na het volgen van een online training, kun jij aan de slag als verkeersregelaar. Je zorgt ervoor dat de grote groepen wandelaars veilig kunnen oversteken.

Aanmelden als vrijwilliger

Woon jij in Loosdrecht of Hilversum en wil je komend jaar (mei 2018) graag meehelpen met de avondvierdaagse? Stuur dan een mailtje naar info@avondvierdaagseloosdrecht.nl en vertel waarbij jij ons graag zou willen helpen.